Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Seminar 13 mei 2020, UMCG – Te duur of tekorten: Geneesmiddelencrisis in Nederland?

13 mei | 18:00 - 20:00

Seminar 13 mei 2020, UMCG – Te duur of tekorten: Geneesmiddelencrisis in Nederland?

Stichting Arts en Organisatie

Thyrax niet leverbaar? Labetalol deze week op? Lukt het jou ook niet om patiënten uit te leggen waarom er medicijntekorten zijn? En wie bepaalt welke medicijnen worden vergoed? Waar stopt de verantwoordelijkheid van de farmaceut en begint die van de overheid? En bovenal: in hoeverre beïnvloedt dit de dokter, apotheker en natuurlijk de patiënt?

Hoe werkt onze complexe medicijnmarkt? Wil jij de achtergronden van de talloze overheidsplannen en nieuwsberichten begrijpen, kom dan 13 mei naar de avondvullende seminar in het UMCG! Vanuit verschillende invalshoeken – de farmaceut, de overheid, de verzekeraar en de apotheek – wordt het thema belicht en de discussie gestart. Bereid je voor op een inzichtgevende avond met pittige woordenwisselingen!

Kosten voor studenten bedragen €15,-, voor ANIOS, AIOS, Physician Assistant en Verpleegkundig Specialist €30,- en de kosten voor specialisten, apothekers en andere zorgprofessionals bedragen €80,-. Iedereen die zich snel aanmeldt, krijgt bovendien €5,- vroegboekkorting!

Voorafgaand aan het programma, dat om 18.00 uur begint, staat een heerlijk uitgebreid buffet klaar. Een (netwerk)borrel om onder het genot van een drankje verder te discussiëren, is inbegrepen. ABAN-accreditatie voor 3 punten is aangevraagd.

Aanmelden kan via www.artsenorganisatie.nl.

Samenvattend:

Wat: Seminar: “Te duur of tekorten, geneesmiddelencrisis in Nederland?”

Wanneer: 13 mei, 18:00

Waar: UMCG, ronde zaal en lokaal 16

Voor wie: Medisch specialisten en zorgprofessionals, AIOS/ANIOS, studenten

Accreditatie: 3 punten (ABAN) is aangevraagd

Kosten: Medisch specialist/apotheker/zorgprofessional (€80), AIOS/ANIOS/VS/PA (€30), student (€15). Bij snelle aanmelding geldt er tevens 5 euro vroegboekkorting.

Gegevens

Datum:
13 mei
Tijd:
18:00 - 20:00
Evenement Categorieën:
,