Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NVFG PPN Bijeenkomst “Vang en verwerk bijwerkingen, vermijd boetes”

maart 13 @ 10:00 - 12:00

Datum: dinsdagochtend 13 maart 2018
Aanvang: 9.30 uur
Start: 10.00 uur – 12.00 uur
LocatieKasteel Montfoort
Kasteelplein 1
3417 JG Montfoort

“Vang en verwerk bijwerkingen, vermijd boetes”

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Wat zullen de consequenties zijn voor de farmacovigilantiemedewerkers in Nederland? En wat betekent het voor hun afdelingen, de IT en hun directe collega’s op aanpalende afdelingen?
 
Deze regelgeving gaat direct in, er komt geen overgangsregeling, er is geen grootvadersclausule en eventuele boetes kunnen flink oplopen.
 
De PPN heeft een Adviesraad en daarvan is Hanneke Later lid. Wij hebben haar advies gevraagd, vanwege haar achtergrond als voormalig Inspecteur Gezondheidszorg en advocaat, gespecialiseerd in medisch-farmaceutische zaken. Zij zal samen met haar kantoorgenoot Erik Vollebregt van Axon Advocaten aangeven wat wel en wat niet kan bij het verwerken van bijwerkingen (onze core business) en de bescherming van de persoonsgegevens van de patiënten en de melders.

Parkeren: 
Parkeren is mogelijk op diverse plaatsen in het centrum. Naast Kasteel Montfoort bevindt zich een algemene (gratis) parkeerplaats (Hofplein). Tevens is het mogelijk om te parkeren aan de voorzijde van Kasteel Montfoort (Om het Hof), langs de Hollandse IJssel (Onder de Boompjes of IJsselplein), bij de R.K. kerk (Pastoor Spaanplein), supermarkt de Emté (Julianalaan). Bij grote drukte wordt aangeraden om gebruik te maken van de parkeerplaatsen aan de rand van het park (Parklaan). In Montfoort is parkeren overal gratis; let alleen tijdens winkeluren op blauwe zones (max. 2 uur parkeren).

Toegangsfee:
NVFG-leden: Gratis
Niet-leden: € 75,–

Na afloop van de bijeenkomst wordt er een (mini)lunch aangeboden.

Wij hopen jullie allen te zien!

Met vriendelijke groet,

Het PPN Bestuur

 

Deze bijeenkomst wordt gesponsord door: 

Gegevens

Datum:
maart 13
Tijd:
10:00 - 12:00

Locatie

Kasteel Montfoort
Kasteelplein 1
Montfoort, 3417 JG
+ Google Maps

Start typing and press Enter to search