Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NVFG Jaarcongres 2021

7 oktober

NVFG Jaarcongres 2021

Datum:  7 oktober 2021
Locatie: Postillion Hotel Bunnik
Tijdstip: 13.00 – 17.00 uur met afsluitende borrel

Op donderdag 7 oktober 2021 staat het Jaarcongres van de NVFG op de agenda. De Event Commissie is druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten van de agenda.

Het thema van het Jaarcongres van dit jaar sluit aan bij het thema van het Jaarcongres van vorig jaar, namelijk COVID-19. Dit jaar luidt de titel: “COVID-19: tijd om de balans op te maken”.

Alle prioriteit is de afgelopen anderhalf jaar uitgegaan naar de bestrijding van de pandemie. Andere zorg is daardoor ernstig in de knel gekomen. Wat staat ons te wachten? Zullen we een stevige rekening op gezondheidsvlak gaan krijgen? Ook klinische innovatie heeft met de pandemie te kampen gehad. Heeft innovatie stilgestaan? Zal er een inhaalslag gaan plaatsvinden? En hoe zit het nu met dat vermeende risico op trombose na vaccinatie? Wat is ervan waar? En hoe is dit vanuit overheidscommunicatiegebied aangepakt? Deze onderwerpen zullen tijdens het congres voor het voetlicht worden gebracht door experts op deze vakgebieden. Het zal zeer zeker de moeite waard zijn.

Het Jaarcongres zal weer een echte bijeenkomst zijn en de mogelijkheid bieden om elkaar weer in levende lijve te zien en te spreken. Voor hen die dit niet willen, of eenvoudigweg niet aanwezig kunnen zijn, kan het Jaarcongres ook online gevolgd worden via een livestream.

 

Gegevens

Datum:
7 oktober
Evenement Categorie: