NVFG RegNed

Regulatory Affairs Nederland (RegNed) richt zich op registratie in de breedste zin van het woord. Intensieve informatie- en kennisuitwisseling en Good Regulatory Practice staan centraal. Professionals op het gebied van Regulatory Affairs zijn van harte welkom om actief deel te nemen aan onze activiteiten.

RegNed werkt nauw samen met de andere NVFG-geledingen en met externe organisaties, o.a de overheid. Hierdoor is een professioneel netwerk ontstaan waar actief kennis met elkaar wordt uitgewisseld. Dit doen we op verschillende manieren en momenten door het jaar heen.

Cursussen op maat
Maatwerk dat aansluit bij de dagelijkse praktijk is uitgangspunt bij onze cursussen en trainingen. Voorbeeld hiervan is de basiscursus Regulatory Affairs voor (beginnende) registratie medewerkers. Deze is door RegNed zelf ontwikkeld. Ook zijn er verdiepingscursussen over specifieke onderwerpen, zoals ‘variaties indienen’ en ‘risk management plan’.

Wat wij doen
Cursussen
We organiseren cursussen zoals basiskennis Regulatory Affairs of verdieping registratieprocessen.

Voorjaars- en najaarsbijeenkomsten
In deze jaarlijkse bijeenkomsten staat één actueel thema rond registratie centraal.

Kennisplatform GDP-RP
Voor alle registratiehouders die een groothandelsvergunning of een fabrikantenvergunning hebben, hebben wij een kennisplatform GDP-RP opgericht, specifiek voor Responsible Persons (RPs) en Qualified Persons (QPs). De initiatief nemers van dit platform organiseren bijeenkomsten met actuele onderwerpen op QA gebied. Ook op LinkedIn is het kennisplatform GDP-RP actief. Als je je wilt aansluiten bij de LinkedIn groep klik dan op bijgaande link: https://www.linkedin.com/groups/12189802/ en meld je aan.

Bestuur RegNed

 • Piet Boon
  Piet Boon Bestuurslid en penningmeester
 • Ienke Brombacher
  Ienke Brombacher Bestuurslid, voorzitter werkgroep bijeenkomsten 
 • Connie van Oers
  Connie van Oers Bestuurslid, Voorzitter Geleding RegNed
 • Hannie de Munnik
  Hannie de Munnik Bestuurslid en voorzitter kennisplatform GDP-RP
 • Inge Pool
  Inge Pool Bestuurslid en voorzitter werkgroep opleidingen
 • Eugenie van Lieshout
  Eugenie van Lieshout Bestuurslid & Secretaris

RegNed

Meer weten of vragen?
Wilt u meer weten over RegNed en onze activiteiten, of hebt u andere vragen, neemt u dan contact op met de organisatie.

Meer informatie vindt u op
Facebook
LinkedIn

WORD LID

Zet u graag uw kennis en expertise in om de farmaceutische geneeskunde naar een nog hoger plan te tillen? Wilt u kennis delen met andere professionals en van elkaar leren ter verbetering van de volksgezondheid? Wij kijken uit naar uw aanmelding.

Onze andere geledingen

NVFG Clinops

Clinical Operations richt zich op het bevorderen van klinisch geneesmiddelenonderzoek. De aanpak voor de leden is pragmatisch en doelgericht.
Lees verder ›

NVFG PPN

Het Pharmacovigilance Platform Nederland (PPN) is er voor iedereen die zich bezighoudt met de veiligheid van geneesmiddelen en medical devices.
Lees verder ›

NVFG Medical Affairs

Medical Affairs medewerkers wisselen medisch-wetenschappelijke kennis uit om juist en veilig geneesmiddelengebruik te waarborgen.
Lees verder ›