Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NVFG (i)Recist training GEANNULEERD i.v.m. COVID-19 en wordt verplaatst naar een tot nader te bepalen datum

10 maart 2020 | 16:00 - 19:30

Beste deelnemers/leden,

 

De situatie rondom het corona virus is nu dat ziekenhuizen, farmaceuten, overheidsinstellingen en allerlei (beroeps) verenigingen, waar veel leden van de NVFG regelmatig contact mee hebben, hun policy aanpassen. De kans is zeer groot dat deze policies de komende dagen nog verder worden aangescherpt. Hoe jammer ook, wij zijn ook onderdeel van de zorgketen en dragen een verantwoordelijkheid voor onze leden en voor anderen werkzaam in de zorg.

In verband met deze snelle verandering van het beleid, ziet het bestuur van de NVFG zich helaas genoodzaakt om de geplande bijeenkomsten van maart te cancelen.

 

Dit betreft de Recist Training van vandaag dinsdag 10  maart en de Medical Affairs Dag van donderdag 12 maart. Beide bijeenkomsten zullen worden verplaatst naar een later tijdstip dit jaar. Wij hopen spoedig nieuwe data te kunnen communiceren.

 

Met vriendelijke groet,

NVFG bestuur

 

Marc Kaptein

voorzitter

 

 

(i)RECIST training: tumormeting in klinisch onderzoek.

Het aantal oncologische studies is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Daarmee is er een behoefte aan meer specifieke kennis ontstaan bij iedereen die betrokken is bij deze studies. Deze basistraining is geschikt voor startende CRAs, researchverpleegkundigen, datamanagers en ieder ander die wil weten hoe de toename/ afname van tumoren met behulp van de RECIST-richtlijnen wordt bepaald in klinische studies. Naast de standaard RECIST zal ook uitgebreid aandacht worden besteed aan iRECIST, welke wordt gebruikt binnen de immunoncologie.

In deze training zullen de richtlijnen besproken worden met behulp van veel casuïstiek en aan het eind zal je zelf een aantal metingen doen om je kennis te testen.

De training vind plaats op 10 maart 2020 bij Watletjenu in Zaltbommel. De zaal is open vanaf 15.30 uur en de training start om 16.00 uur.

Programma: 

15.30 uur zaal open
16.00 – 16.20 uur Opening
16.20 – 18.00 uur (i)RECIST training
18.00 – 18,30 uur toets
18.30 – 19.30 uur borrel

Gerelateerde afbeelding

Gegevens

Datum:
10 maart 2020
Tijd:
16:00 - 19:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Locatie

Watletjenu
Boschstraat 18
Zaltbommel, 5301 AD
+ Google Maps