Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NVFG RegNed Najaarsbijeenkomst & GDP-RP bijeenkomst

3 november | 13:00 - 17:00

 

Zowel de RegNed Najaarsbijeenkomst als de GDP-RP bijeenkomst zal dit jaar op donderdagmiddag 3 november plaatsvinden bij Boehringer Ingelheim in Amsterdam. Je kunt beide bijeenkomsten bijwonen of kiezen voor één van de twee bijeenkomsten. De middag wordt afgesloten met een borrel.

 

De GDP-RP bijeenkomst heeft als thema ‘Tekorten’

Op 8 juli is de nieuwe beleidsregel omtrent aanhouden geneesmiddelenvoorraad gepubliceerd. Met sprekers van CBG  https://www.nvfg.nl/wp-content/uploads/2022/07/geneesmiddelvoorraad.jpg
en IGJ willen we daarop dieper ingaan. Maar tekorten gaat niet alleen over deze voorraadverplichting. Dus tevens zal er die middag ook gekeken worden naar de inzet van handelsvergunninghouders en groothandels bij het voorkomen en mitigeren van (potentiële) tekorten. Ook vanuit die hoek zullen er sprekers worden uitgenodigd. Zie ook hieronder informatie over de beleidsregel.

De Regulatory Affairs bijeenkomst heeft als titel: ‘Digital Innovation in RA’

Er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van electronic Product Information gaande. In diverse landen lopen deze ontwikkelingen al een aantal jaren en het EMA heeft in 2020 de ‘Electronic product information for human medicines in the EU: key principles’ gepubliceerd. We zijn er nog echter nog niet. In deze bijeenkomst willen we er graag achter komen wat de huidige stand van zaken is bij zowel de industrie als bij de regulators (EMA/CBG). Uiteindelijk hopen wij met deze bijeenkomst de in Nederland opererende Registratiemanager op weg te helpen om zich hierop voor te bereiden.
Binnenkort volgt meer informatie over beide bijeenkomsten.

Gegevens

Datum:
3 november
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Boehringer Ingelheim
Basisweg 10
Amsterdam, NH 1043 AP Nederland
+ Google Maps