Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NVFG Medical Affairs Workshop: When Medical meets Compliance

8 februari 2023 | 14:00 - 18:00

Wij nodigen jullie graag uit voor een interactieve en leerzame workshop, welke geleid gaat worden door Gertie Lintjens, Of Counsel CMS:

WHEN MEDICAL MEETS COMPLIANCE

Stap in bij een startende biotech firma in Nederland en ga aan de slag met alles wat er zoal op je pad komt als medical affairs medewerker!
De meeste recente CGR zaken zullen zoveel mogelijk verwerkt worden in de casus, waarbij er ook zal worden ingegaan op social media (denk aan LinkedIn, Twitter, Insta).

Gertie Lintjens is gespecialiseerd in Life Sciences en heeft bijna 20 jaar ervaring als bedrijfsjurist, voornamelijk opgedaan in de Life Sciences industrie.Vanuit haar unieke ervaring en inzichten in de Life Sciences industrie adviseert Gertie cliënten die zich bezighouden met farmaceutische producten, medische hulpmiddelen en voeding op een breed scala aan onderwerpen, waaronder de promotie van producten, prijs en vergoeding, early acces programma’s, klinisch onderzoek, patiënten programma’s, product lanceringen, late life cycle management en onderzoeken door autoriteiten in de gezondheidszorg. Gertie heeft ook veel ervaring in het opstellen en onderhandelen van contracten gerelateerd aan de Life Sciences industrie, zoals manufacturing, levering en distributie, groothandelsovereenkomsten en co-promotie- en co-marketing overeenkomsten. Daarnaast adviseert Gertie ook regelmatig cliënten op het gebied van compliance kwesties die vaak samenhangen met gedragscodes en interne procedures met betrekking tot anti-corruptie en fraude en de zelfregulering ten aanzien van interacties met medische beroepsbeoefenaren.

Gertie spreekt regelmatig op congressen en geeft trainingen aan medewerkers van Life Sciences bedrijven over actuele onderwerpen binnen haar vakgebied.

De workshop wordt gehouden op woensdag 8 februari van 14:00 tot 18:00 uur op het kantoor van CMS, Atrium, Parnassusweg 737, 1077 DG Amsterdam.

Schrijf je snel in voor deze workshop, want vol is vol!

De workshop is gratis en alleen voor de leden van de NVFG en wordt aangeboden door CMS.

CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 vestigingen in ruim 40 landen. Ze combineren hun diepgaande kennis van de Nederlandse markt, waarop ze al meer dan een eeuw actief zijn, met een wereldwijd netwerk en perspectief.
Excelleren vraagt om specialiseren en daarom richten zij zich met name op complexe vraagstukken, onder meer in de sectoren vastgoed, farma, financiële instellingen, energie en technologie.

Gegevens

Datum:
8 februari 2023
Tijd:
14:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Locatie

CMS
Parnassusweg 737
Amsterdam, 1077 DG
+ Google Maps