Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NVFG RegNed Kennisplatform GDP-RP

8 oktober 2020 | 15:00 - 17:00

Vooraankondiging RegNed Kennisplatform GDP-RP ‘Inspection Readiness’
Datum: 8 oktober 2020
Locatie: Digitaal (via Zoom)
Tijdstip: 15:00 tot 17:00

Beste collega’s,

Na onze succesvolle eerste bijeenkomst in 2019 over ‘Geneesmiddelentekorten; melden in de praktijk’ willen we jullie van harte uitnodigen voor onze tweede bijeenkomst ‘Inspection Readiness’. Hoe bereid je je goed voor op een Good Distribution Practice (GDP) inspectie en wat verwacht de Inspectie Gezondheidszorg & Jeugd (IGJ)?

Voor deze bijeenkomst hebben we een inspecteur van de IGJ uitgenodigd en zullen we aan de hand van een survey, waar je nu aan kunt deelnemen,  presenteren wat de ervaringen van RP’s (Responsible Persons) zijn. Door het delen van ervaring en kennis tijdens deze bijeenkomst proberen we onszelf te verbeteren en beter voorbereid te zijn op een toekomstige inspectie!

We hebben jullie nodig bij het voorbereiden van deze bijeenkomst. We vragen jullie deel te nemen aan een survey, om je ervaring die je hebt met GDP-inspecties te delen.

Neem even de tijd voor het invullen van een aantal vragen over GDP inspecties. Het helpt ons en de Inspecteur om de bijeenkomst op jullie behoeften aan te laten sluiten. Ook kun je in de survey vragen stellen aan de Inspecteur, die tijdens de bijeenkomst worden beantwoord. Laat deze unieke kans niet liggen en vul de survey nu in! Ook als je niet zult deelnemen aan de bijeenkomst, kun je de survey invullen.

Toegang: 
Leden: gratis
Niet-leden: € 50,-

Alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,
Namens de NVFG RegNed Kennisplatform GDP-RP
Lisette, Mirjam, Dubi, Nicoline en Daan

 

 

Gegevens

Datum:
8 oktober 2020
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags: