Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NVFG PPN Najaarsbijeenkomst

17 november 2021

Uitnodiging PPN Najaarsbijeenkomst
“Red de witte hand envelop van de prullenbak”
Datum 17 November 2020
Locatie: Digitaal (Link volgt in de bevestiging)
Tijdstip: 11:00 – 15:00 uur

Beste collega’s,

Eind 2019 heeft de RMP werkgroep een enquête uitgestuurd aan de PPN leden over hun praktijkervaringen met de implementatie van RMPs. De focus van de vragen lag daarbij op de ervaringen met distributie en effectiviteit van risicominimalisatiemaatregelen (RMM). Deze resultaten waren het startpunt voor deze PPN Najaarsbijeenkomst.

Effectief risicomanagement in de praktijk – punten voor verbetering

Voor deze najaarsbijeenkomst heeft de werkgroep heeft een interessant programma samengesteld waarin diverse sprekers zullen ingaan op de belangrijkste onderwerpen die uit deze enquête naar voren kwamen. Er wordt onder andere ingegaan we in op (het meten van) de effectiviteit van RMM in de praktijk en voorkeuren van zorgverleners omtrent DHPCs.  Christel Hoeve en Esther de Vries (beide van CBG)  zullen vertellen over de studies waar zij aan werken.

Nathalie van Schayk, momenteel werkzaam bij Pharmi (de digitale apotheker), heeft voor haar MBA onderzoek gedaan hoe de risicocommunicatie naar de patient nog beter gedaan kunnen worden en zal met ons haar resultaten en conclusies bespreken. Robert van Boxtel is ervaren consultant in medical devices projecten en zal ons een kijkje in de keuken van risicomanagement voor medical devices geven, en ingaan op de vraag welke parallellen zijn er te trekken met risicomanagement for geneesmiddelen.

 

Gegevens

Datum:
17 november 2021
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags: