Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NVFG RegNed Voorjaarsbijeenkomst

23 mei 2019 | 15:00 - 17:30

 

Beste leden,

Op donderdagmiddag 23 mei 2019 vindt de NVFG RegNed Voorjaarsbijeenkomst plaats 15.00 uur (ontvangst vanaf 14.30 uur) tot 17.30 uur bij Bristol Myers-Squibb.

“Educatief materiaal: lessons learned”

 Het veilig gebruik van geneesmiddelen is van cruciaal belang. Er kunnen verschillende maatregelen worden genomen om de risico’s van een geneesmiddel te minimaliseren tijdens het gebruik. Sommige risico’s vragen om extra maatregelen, dit kan in de vorm van educatief materiaal voor artsen, apothekers en/of patiënten. De implementatie van het educatieve materiaal is een nationale aangelegenheid en goedkeuring van het CBG is dan ook vereist. Ook de verspreiding van het materiaal vindt pas plaats na goedkeuring van het CBG.

Nu we een aantal jaren ervaring hebben met de vervaardiging en verspreiding van educatief materiaal kunnen we tijdens deze bijeenkomst deze ervaringen uit de praktijk delen. Treft het materiaal zijn beoogde effect? En zijn er, nu we vertrouwd zijn met het educatieve materiaal, ‘lessons to be learned’?

Om hier antwoorden op te krijgen willen wij tijdens deze middag graag sprekers aan het woord laten die hun visie geven op de stand van zaken ten aanzien van het educatief materiaal. Ook is dit de gelegenheid voor de deelnemers in de zaal om eigen ervaringen met elkaar te delen. Dit alles onder leiding van een spreker van het CBG vanuit de afdeling Geneesmiddelenbewaking. Verder zal er een spreker vanuit de farmaceutische industrie die betrokken is bij de ontwikkeling van het materiaal en een spreker uit de beroepsgroep aan het woord komen om hun visie te geven.

 Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen tijdens een plenaire discussie met de deelnemers.

Kosten: Gratis voor leden, € 75,– voor niet-leden.

Klik hier om de volledige flyer te downloaden

Tot dan!

 

Gegevens

Datum:
23 mei 2019
Tijd:
15:00 - 17:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Bristol Myers-Squibb
Orteliuslaan 1000
Utrecht, 3528 BD
+ Google Maps