Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NVFG Voorjaarscongres

4 april | 13:00 - 17:15

Datum:  Donderdag 4 april 2024
Locatie: Buitenplaats Kameryck, Oortjespad 3 (Parkeerplaats 2) te Kamerik
Tijdstip: 13.00 – 17.15 uur, aansluitend Netwerkborrel

Het tijdperk van Artificial Intelligence (AI) is aangebroken en domineert de huidige media. Op 4 april aanstaande zal de voorjaarsbijeenkomst van de NVFG plaatsvinden in Buitenplaats Kameryck, met als intrigerende titel: “Navigeren door het kruispunt van Farma en Kunstmatige Intelligentie.”

Onder leiding van onze enthousiaste dagvoorzitter Tessa van Hoof, zullen we dieper ingaan op de opkomst van AI in de gezondheidszorg en specifiek in de farmaceutische sector. We zullen stilstaan bij reeds bestaande toepassingen van AI, maar ook vooruitblikken naar wat er nog komen gaat. Belangrijker nog, we zullen de vraag behandelen van verantwoordelijkheid in deze ontwikkelingen.

We sluiten de bijeenkomst af met een praktische workshop, waarin we laten zien hoe ChatGPT jou kan helpen om productiever te worden.

We kijken ernaar uit om jullie allen op 4 april te mogen verwelkomen. Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en te netwerken en ervaringen uit te wisselen met collega’s over dit boeiende onderwerp.

Hartelijke groet,

NVFG Event Commissie

Kosten:
NVFG-leden: gratis
Niet-leden: € 95,- (excl. BTW)

 

Klik hier om het volledige programma te bekijken

Gegevens

Datum:
4 april
Tijd:
13:00 - 17:15
Evenement Categorieën:
, , , ,
Evenement Tags:

Locatie

Buitenplaats Kameryck te Kamerik
Oortjespad 3
Karmerik,
+ Google Maps